Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

03.05.2024

Фінансові результати Агропросперіс Банку за 1 квартал 2024 року

Фінансові результати Агропросперіс Банку за 1 квартал 2024 року

 

1 травня Агропросперіс Банк опублікував офіційну фінансову звітність за три місяці 2024 року. За результатами першого кварталу вдалося досягти таких фінансових показників:

  • активи банку зросли на чверть до 4,98 млрд грн;
  • кредитний портфель бізнесу збільшився до 1,17 млрд грн до вирахування резервів;
  • приріст коштів клієнтів в банку склав 28% до 4,37 млрд грн;
  • отримано 33,97 млн грн чистого прибутку.

Початок року відзначився запуском для наших клієнтів преміального банкінгу з найпрестижнішою карткою Visa Infinite, особливим рівнем сервісу та ексклюзивними привілеями від Visa.

Важливою подією першого кварталу також стала перемога в номінації «Найкращий депозит» на престижній премії FinAwards 2024, яка вкотре засвідчила привабливість заощаджень в Агропросперіс Банку.

Банк, як завжди, зі значним запасом дотримувався усіх значень економічних нормативів та обов’язкових резервів. У березні 2024 року рейтингове агентство «Експерт Рейтинг» вчергове підтвердило довгостроковий кредитний рейтинг Агропросперіс Банку на рівні uaAA та найвищий рейтинг надійності депозитів ua1 за національною шкалою. 

З фінансовою звітністю Агропросперіс Банку за 1 квартал 2024 року ви можете ознайомитися на нашому сайті в розділі Документи і звітність.

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.